Grote zaal (max 220 personen)

Op de begane grond bevindt zich de grote sfeervolle feestzaal met podium. Deze zaal is tevens voorzien van geluidsinstallatie en een ruime bar. Afhankelijk van de inrichting, biedt deze zaal ruimte aan maximaal 220 gasten.

Mocht u meer gasten verwachten, dan kunt u de kleine zaal of de gymzaal erbij huren. Bijvoorbeeld om in te richten voor kinderactiviteiten. Wij bespreken graag met u de mogelijkheden.

Kleine zaal (max. 65 personen)

Op de begane grond bevindt zich tevens de kleine zaal ook wel de repetitiezaal genoemd. Deze knusse zaal is beschikbaar voor maximaal 65 personen. Bijvoorbeeld voor een verjaardag of jubileum.

Deze ruimte leent zich ook uitstekend om te combineren met de grote zaal. Bijvoorbeeld door te eten in deze zaal en vervolgens te verplaatsen naar de grote zaal voor het feest. Ook kunt u hier uw receptie geven of kinderactiviteiten organiseren. Wij bespreken graag met u de mogelijkheden.

De Heerdt Zolder (max 40 personen)

Op de eerste verdieping bevindt zich ’De Heerdt Zolder’. Deze knusse ruimte is tevens bereikbaar voor minder validen door de aanwezige traplift.

Deze gezellige zolder beschikt over een gezellige bar en biedt ook voldoende toiletruimte voor dames en heren op de etage. Deze ruimte is ideaal voor feesten tot 40 personen.

Kinderactiviteiten

Onbezorgd een kinderfeestje geven? Dat kan in de Heerdt. Huur een zaal en organiseer leuke kinderactiviteiten zoals: Ik hou van Holland, Oud Hollandse Spelen, sieraden maken, film kijken of sjoelen. Na afloop zorgen wij voor patat met een snack naar keuze.

Natuurlijk bent u vrij om zelf invulling aan de activiteiten te geven. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.